06 5786 5796

Veldkruis 11 | 8071 MJ Nunspeet

Massages

U kunt in de salon ook terecht voor massages. De massages worden gegeven met heerlijke huidoliën.

Indianse hoofdmassage:

  • Ontspant hoofd, nek en schouders.
  • Stevige en zachte massagebewegingen.
  • Bevordert de nachtrust.

Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn & stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Precies waar je aan toe bent!

Traditionele lichaamsmassage

Juist mensen met een druk bestaan vol stress hebben behoefte aan een heerlijke massage. De extra uitgebreide massage maakt de huid gladder, voert afvalstoffen af en stimuleert de huidfuncties. Zo ontstaat een intens gevoel van welzijn.

Geest en lichaam komen in balans !

Hotstone massage

De massage stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd – meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Bekijk de prijslijst