06 5786 5796

Veldkruis 11 | 8071 MJ Nunspeet

Huidverbetering

Klapp Cosmetics bied een compleet pakket aan professionele ( luxe) schoonheidsbehandelingen.

Een persoonlijk treatment set voor eenmalig gebruik speciaal ontwikkeld voor de verschillende huid wensen. Iedere huid behoeft een andere verzorging. De een wat intensiever dan de ander. Met de treatment sets bereikt u in korte tijd groot effect.

De producten zijn allemaal apart verpakt en hierdoor extra hygiënisch in gebruik. De producten zijn hoog gedoseerd en hebben een direct zichtbaar en voelbaar effect.

Iedere set bevat een peeling afgestemd op de desbetreffende behandeling, een masker en word afgesloten met een dag,- en oogverzorging. Epileren en onzuiverheden verwijderen is bij alle huid verbeterende behandelingen inbegrepen.

Hieronder worden de verschillende behandelingen omschreven.

Bekijk de prijslijst

Klapp treatment Hyaluronic

In de Hyaluronic producten wordt hyaluronzuur van verschillende moleculaire grootten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand effect zorgt.

Hyaluronzuur beschikt over een intensief vocht verbindend vermogen, de vochtdepots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar gladgestreken. Naast dit vochtbindend en opvullend effect stimuleert hyaluronzuur de cel vernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen.

klapp-treatment-hyaluronic

Klapp treatment C pure

Deze treatment is uitermate geschikt voor mensen met een rokers-, vermoeide-, vale- of pigmenthuid en beginnende huidveroudering. Een unieke formule concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicale worden afgeweerd, het bindweefsel wordt verstevigd en het vochtverlies wordt actief bestreden. Een treatment met een kalmerende, egaliserende en antibacteriële werking.

Het verbetert het huid reliëf en werkt de productie van vrije radicalen tegen. Door stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit.

Klapp treatment C pure

Klapp treatment Aloë Vera Hydra Boost

De SKIN NATURAL-verzorgingsproducten bevatten de actieve stof aloë vera barbadensis, die afkomstig is van de aloë vera plant, waarvan de helende werking al 5000 jaar bekend is. Een extract dat wordt gewonnen uit de verse aloë, de zuivere filet van het blad, van gecontroleerde biologische teelt in Mexico.

Perfect voor de vochtarme huid die gekalmeerd moet worden.

Klapp treatment Aloë Vera Hydra Boost

Klapp treatment A-Classic power boost

Bestrijdt huidveroudering en verbetert de huidstructuur! Voor een jeugdig uiterlijk! Vitamina A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymatische activiteit van de verouderende huid, alsook op herstelmechanisme van de huid in het algemeen.

KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van zuivere RETINOL. Deze treatment stimuleert de regeneratie van cellen, hydrateert, maakt de huid lichter, bevordert de elasticiteit, detox-effect, vermindert rimpels en maakt de huid voller van binnenuit.

klap-classic-treatment

Klapp treatment Immun

IMMUN helpt de huid een beschermingsschild op te bouwen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals chemische prikkels en overmatige UV-bestraling. Bovendien worden vrije radicalen af geremd. Vrije radicalen zorgen in de diepere huidlagen voor het versnellen van het verouderingsproces. De met IMMUN verzorgde huid, reageert minder gevoelig en is beter beschermd tegen schadelijke en irriterende invloeden, veroorzaakt door stress of het milieu.

IMMUN biedt onmiddellijke verzachting bij irritaties en helpt de huid op langere termijn haar eigen genezend vermogen te versterken. IMMUN voorkomt huidbeschadigingen, verhoogt de weerbaarheid, geeft verloren energie terug en werkt dusdanig vroegtijdige veroudering tegen.

Klapp treatment Immun

Klapp ASA-Peel

Dit is een fruitzuur peeling om de huid weer helder, minder dik en de poriën kleiner te maken. Pak je huid 2 maal per jaar eens goed aan. U ziet na 1 behandeling resultaat, echter in een kuurverband is het resultaat verbluffend. In een kuurverband komt u iedere één of twee weken terug. Het resultaat verschilt uiteraard per persoon. Na de kuur wordt aanbevolen om uw huid regelmatig te onderhouden door salonbehandelingen en/of thuisproducten.

De ASA Intensive – behandeling gaat de symptomen van een ouder wordende huid tegen. Het verlies van de fijne huidstructuur, rimpels die dieper worden, verdikking van de huid en de verzorging van de onderste huidlagen gaat steeds moeilijker. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De basaalcellen laag wordt gestimuleerd tot regeneratie. Een nieuwe frisse en beschermde hoornlaag wordt aangemaakt en de huid krijgt de normale dikte weer terug.

Klapp ASA-Peel